Gratis bellen

Afwerking in de streek van Lessen

Talrijke mogelijkheden bij het afwerken en het vormgeven van uw producten dankzij een uitgebreide gamma tools en een groot machinepark.

Wat u ook kiest als druktype, wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking die aansluit bij uw noden.

Wij beschikken over de nodige apparatuur om allerlei operaties uit te voeren: plooien, nieten (tweepunts metaal en omega), inbinden (kunststof spiraal, Wire'O of lijm), plastificeren, versnijden, afronden van hoeken, perforeren, beschermen met krimpfolie. Wij helpen u ook bij de routing, m.a.w. het beheren van uw adressenbestand, het maken van uw etiketten, het verpakken, het frankeren en de afgifte bij de verdeler.

Wij werken op basis van uw ontwerp of volgens onze eigen productietemplates (aangepast formaat en afwerking).

U kan complexe documenten ontwerpen waar u gebruik maakt van alle facetten die de drager te bieden heeft. Drukkerij Musch zal die vervolgens leven inblazen. Wij maken ook complexe samenstellingen in boeken of boekjes wanneer u daar nood aan heeft. Verder helpen wij u met de lay-out van dergelijke documenten, en zorgen wij ook voor het plooien, het snijden en de ultieme vormgeving van uw producten.

Net als alle andere afdelingen van de drukkerij, is de afdeling Afwerking gebonden aan strikte procedures, zoals bepaald door de ISO 9001 normen.

Contact

Zie ook :

c