Gratis bellen

Drukken in de streek van Ath

Brede waaier aan mogelijkheden en diepgaande kennis van offset en digitaal drukwerk en van het bedrukken van zelfklevende labels op rol

Het soort drukwerk dat u wenst kan zeer uiteenlopend zijn: een visitekaartje of een poster, een advertentie of een farmaceutische / technische handleiding, gelegenheidsdrukwerk of administratieve documenten, in kleine of grote hoeveelheden. Dankzij onze apparatuur en onze kennis van zowel offset en digitaal drukwerk als van het bedrukken van zelfklevende etiketten op rollen, vinden wij de juiste oplossing voor wat u precies zoekt.

Ons commercieel team is heel doordreven en behandelt zowel industriële bestellingen als bestellingen van privépersonen. Wij geven u raad en helpen u bij het kiezen van de beste kwaliteit tegen de meest concurrerende prijs.

Waarom bent u zeker van de kwaliteit van het eindproduct? Omdat wij ISO 9001 gecertificeerd zijn en dus voor alle bestellingen strikte procedures naleven, en omdat wij gespecialiseerd zijn in een zeer delicate sector, nl. die van de farmaceutische bijsluiters.

Buiten onze kennis op het vlak van het drukken van bijsluiters op heel dun papier (tot 40g/m²), werken wij ook op een brede waaier aan dikke, zelfklevende of kartonnen dragers.

Contact

Zie ook :

c