Gratis bellen

* Offset drukwerk

Onze ervaring ten dienste van kwaliteit tegen de beste prijs

Offset is het meest gebruikte professionele drukproces; het biedt flexibiliteit en kwaliteit.

Uiteenlopende formaten, talrijke dragers en kleurmogelijkheden, lage kostprijzen, topkwaliteit, dit alles maakt van het offset drukproces een standaard in de drukwereld.

Drukkerij Musch is uitgerust met hoogwaardige offsetpersen. Daarom kunnen wij oplages van meerdere duizenden exemplaren drukken aan de scherpste prijs.

De kwaliteit van ons drukwerk is verzekerd door onze jarenlange ervaring, maar ook door het naleven van strikte procedures en het uitvoeren van permanente kwaliteitscontroles, zoals dit geëist wordt door onze ISO 9001 certificering.

Dankzij de automatisering van onze productieflow en een kleurenmeetsysteem zorgen wij in alle veiligheid en soepelheid voor alle mogelijke drukvolumes en voor de nodige controles qua kleurenconsistentie en densitometrie.

Drukkerij Musch specialiseert zich o.a. in het drukken van farmaceutische bijsluiters en kan dus gemakkelijk drukwerk op heel dun papier (tot 40g/m²) uitvoeren.

* Drukproces waarbij de te reproduceren tekst of afbeelding overgebracht wordt van een drukvlak, dat uit een geïnkte metalen drukplaat bestaat, op een vel papier door middel van een cilinder die bekleed is met een rubberdoek. (bron : CNRTL)

Contact

Zie ook :

c