Gratis bellen

* Digitaal drukwerk

Voor uw kleinschalig drukwerk, maak gebruik van de digitale techniek.

Het digitale drukwerk is zeer geschikt voor kleine oplages en biedt daarvoor lagere tarieven aan dan het offset drukwerk.

Gezien het ook eenvoudig in gebruik is, zijn de leveringstermijnen korter.

Het digitale drukwerk laat een ruime keuze toe, qua papiersoorten, formaten, kleuren, … .

Omdat wij een grote ervaring hebben in het conventionele drukwerk en een diepgaande kennis van de nieuwe technologieën, beloven wij u een optimale kwaliteit en afwerking van uw drukwerk.

Ook kleine oplages genieten van een kwalitatieve opvolging en van de procedures die wij onder het ISO 9001 label garanderen.

Drukkerij Musch is uitgerust met hoogwaardige digitale druksystemen waarmee we zelfklevende etiketten per blad of op rollen drukken.

Bovendien kunnen wij u verschillende types afwerking en vormgeving voorstellen. Wij beschikken over tekengereedschap, inserters, snijdapparatuur voor etiketten in kleine hoeveelheden, maar ook over heel efficiënte plooiapparatuur voor kleine formaten (farmaceutische bijsluiters, handleidingen, enz.).

Of u een kant-en-klaar ontwerp heeft, een aan te passen document of een ruwe schets, onze grafische studio zal uw projecten in een concrete vorm gieten.

* Het digitaal drukwerk is een reproductietechniek waarbij men documenten rechtstreeks van computergegevens afdrukt. (bron : wikipedia)

Contact

Zie ook :

c