Farmaceutische bijsluiters, productbijsluiters, booklets, gebruiksaanwijzingen

De farmaceutische, cosmetica-, gezondheids- en medische sector gebruiken de bijsluiter om informatie, omschrijvingen en gebruiksaanwijzingen te verstrekken over een bepaald product. Daarnaast kunnen deze sectoren via de bijsluiter verplichte informatie communiceren.

Voor het afdrukken van bijsluiters rekent u dus best op kennis en ervaring op het vlak van precisie en kwaliteit.

Onze producten

Standaardbijsluiters
Standaardbijsluiters
De farmaceutische, cosmetica-, gezondheids- en medische sector kennen specifieke noden. Om hieraan te voldoen werken we met speciaal voor uw sectoren ontwikkelde stoffen. Daarnaast kunt u uw bijsluiters ook op ultradun papier printen, vanaf 40 g.
Grote formaten
Grote formaten
Door de vele taalvarianten moeten laboratoria farmaceutische bijsluiters gebruiken tot wel 100 cm groot.
Miniformaten
Miniformaten
Dankzij zijn park met GUK-vouwmachines kan Musch uw bijsluiters plooien in functie van de verpakkingsgrootte. Onze plooimachines bereiken uiterst kleine formaten, tot 15 mm op 80 mm.
Booklets
Booklets
Booklets vormen een alternatief voor farmaceutische bijsluiters en maken het mogelijk om de handleiding van een product in boekvorm aante bieden. Bij ImprimerieMusch kunt u gebruikmaken van verzamelhechten of niethechtingen van booklets op miniformaten van 55 mm x 100 mm
Prepress
Prepress
Imprimerie Musch beschikt over een eigen prepress-studio. 3 computergrafici behandelen uw bestanden op professionele wijze vóór de productie en verzorgen uw grafisch ontwerp en lay-out. De prepress-studio is uitgerust om CTP’s te leveren, gecertificeerde proeven en controle van de colorimetrische kwaliteit.
Plooien
Plooien
Dankzij de vouwmogelijkheden van de bijsluiter kunt u het formaat kiezen in functievan de verpakking. Imprimerie Musch biedt alle vouwmogelijkheden aan, van de meest simpele tot de meest complexe: parallel vouwen, zig zag vouwen,gecombineerd vouwen zig zag / parrallel, kruisvouw, ...
Afwerking en verpakking
Afwerking en verpakking
U kunt farmaceutische bijsluiters uitrusten met een zogenaamde sluitingstag (tagsert) of met een lijmpunt (outsert). De loten worden verpakt in schalen en krijgen een intrekbare film. De schalen worden verzameld in kisten met eerbied voor uw verpakkingsrichtlijnen. Indien gevraagd krijgen ze ook traceerbaarheidsetiketten.

Wie zijn wij

Vraag een offerte
Vraag een offerte of bel ons op het nr +32 (0)68 55 12 55

Uw offerte aanvraag

Contact
Heeft u een vraag ? Informatie nodig ?
Telefonisch :
+32 68 55 12 55
Per e-mail :

Wie zijn wij

Door samen te werken en rijkdommen samen te brengen kunnen we grootse zaken verwezenlijken.
Ronald Reagan, acteur en staatsman

Zie ook :