Gratis bellen

Grafische studio - prepress - ontwerp in de Lessen regio

Een professionele ondersteuning van uw bestanden vóór productie

Drukkerij Musch beschikt over een prepress studio. Zo weet u meteen dat uw documenten professioneel behandeld worden. Onze ervaren infografisten werken met gespecialiseerde tools, en hun doel bestaat erin u gedrukt materiaal te bezorgen van optimale kwaliteit.

De technische optimalisatie van uw bestanden, de kleurcorrecties of het retoucheren van foto's gebeuren op Mac of PC werkstations die uitgerust zijn met de meest recente grafische software.

Het comfort van een totaal pakket, van ontwerp tot verzending.

Of u een professional uit de sector bent, of een nieuwkomer op zoek naar communicatieoplossingen, of u gewoon een visitekaartje wenst of nood hebt aan meer uitgewerkte producten, onze grafische studio staat te uwer beschikking om leven te geven aan uw projecten.

Wij zorgen voor alles: van het ontwerp (met of zonder idee, m.i.v. logo's) over de lay-out en de opmaak tot het afgewerkt product.

Kwaliteit en zekerheid als garantie.

Digitale druk, offset, printen op zelfklevende rollen, afwerking : al deze productie- en afwerkingsfasen (verzending inbegrepen) worden bestuurd door strikte procedures en een permanente controle die overeenstemmen met de eisen van onze ISO-9001 certificering.

Contact

Zie ook :

c